SD-stenarna har tystnat

 
https://www.varldenidag.se/ledare/nar-sd-stenarna-slutat-ropa-maste-kyrkan-borja-tala/repskd!ijlwCNBYL1Lk5QPhRwMjUg/?fbclid=IwAR1hAVQjvuweTkCNv_Zzwssoq_HxQv5Ii2Bc47EIsL3NpcdOGHLCF-e9TSU
 
Sänkt abortgräns, nationell samvetsfrihet för vårdpersonal som inte vill utföra abort och nej till homoadoptioner. Det är några av de värdefrågor med stark kristen prägel som SD väntas ge upp i och med helgens Landsdagar i Örebro.
 

Jesus sade till sin tids gudsfolk: ”Om ni tiger ska stenarna ropa.” Alltså, om ni som skulle stå upp för Guds eviga sanningar på den offentliga arenan inte gör det, så kommer de personer ni minst anar, de som ni menar ha hjärtan av sten, att göra det.

Nu tystnar SD-stenarna i Sverige. De viktiga sanningar och värderingar som de, oaktat övriga frågor, hållit vid liv, saknar plötsligt till stora delar en röst i riksdagspartiernas program.

 

      SD sa JA till samkönade adoptioner och NEJ till sänkt abortgräns och krav på samvetsfrihet. Alla dessa är helt tvärtemot vad kristendomen säger. Där det är JA från SD borde vara NEJ och det som de sagt NEJ till borde vara JA. SD som har stått upp för de kristna värderingar har nu dessa ropande stenar tystnat. Så nu är det upp till kyrkorna att stå upp för sanningarna. Om inte kyrkorna står upp för sanningen, vem eller vilka ska då stå upp för de kristna värderingarna som bibeln talar om????

     Ja jag vet att SD inte är ett kristet parti i sig men det var ju bra innan då de stod upp för de kristna värderingar, men det kan jag förstå att det är jobbigt även för dem att stå upp för sanningarna, eftersom det är även svårt för de kristna. Nu måste kristenheten våga stå för vad bibeln säger. Inte ska vi väl låta den onde segra.?

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

vadsagerbibeln.blogg.se

Vad säger bibeln om ...

RSS 2.0